24 Nisan 2013 Çarşamba

iLAHYATCiLARiN ve NUR CEMAATiN Korkusu Hz.MEHDi a.s


Herkesin bildigi yada bilmedigi Vaad edilmis Yüce ALLAH Celle Celaluhu tarafindan 4 Semavi Kitablarda ismi gecen ve gelecegi Vaad edilmis Hz.MEHDi a.s belki bircok Insan bilmiyor malum SiYASi FETVASi ile Camilerde verilen Hutbelerde birakin Hz.MEHDi a.s Anlatmak Hz.MUHAMMED MUSTAFA s.a.v Peygamber Efendimizi dahi anlatmak istemiyorlar, gercekten iMANi saglam Hocalar kalmadi Zaman Para ile DiNi satma Zamanidir ve T.C DiYANET BAKANLiGiNA bagli bircok iLAHYATCi dedigimiz Sosyete Kravati ile Ahkam kesip HALK“a gercekleri anlatmadan MEDYALARDA Magazin Yayinlarinda HALK“in Sorularina dahi gülüp gecen ve dalga gibi Hafife alanlara sormak lazim Hz.MUHAMMED MUSTAFA s.a.v Sizin gibi derdi olana sorusu olana DALGAMI gecerdi??Dünya Menfatin pesinde Yalan Uyduruk KURAN Ayetlerini kendince anlatmaktadir burdan KURANi tenzih ederim temiz ve saf olan KURANi kendilerince Fetva Noktasi yapip HALK“i 1400 Yildir daha NAMAZ ve ORUC nedir anlatmaya Gücleri olmayan bu zavalli bicare iLAHYATCiLAR icin simdi cok önemli KURAN Ayeti ile Hz.MEHDi a.s gercekligi varmi Yokmu onu aciyorum hem TüRK Toplumu ögrensin hemde Gercekler ciksin Meydana artik.


KURAN Ayeti AL-iMRAN Suresi Ayet.81

وَإِذْ أَخَذَ اللّهُ مِيثَاقَ النَّبِيِّيْنَ لَمَا آتَيْتُكُم مِّن كِتَابٍ وَحِكْمَةٍ ثُمَّ جَاءكُمْ رَسُولٌ مُّصَدِّقٌ لِّمَا مَعَكُمْ لَتُؤْمِنُنَّ بِهِ وَلَتَنصُرُنَّهُ قَالَ أَأَقْرَرْتُمْ وَأَخَذْتُمْ عَلَى ذَلِكُمْ إِصْرِي قَالُواْ أَقْرَرْنَا قَالَ فَاشْهَدُواْ وَأَنَاْ مَعَكُم مِّنَ الشَّاهِدِينَ

LATiNCE okunusu:
Ve iz ehazallâhu mîsâkan nebiyyîne lemâ âteytukum min kitâbin ve hikmetin summe câekum resûlun musaddikun limâ meakum le tu’minunne bihî ve le tensurunnehu, kâle e akrartum ve ehaztum alâ zâlikum ısrî, kâlû akrarnâ, kâle feşhedû ve ene meakum mineş şâhidîn(şâhidîne).

TüRKCE okunusu:
Ve Allah, nebilerden, "Size kitap ve hikmet verdim. Sonra size, beraberinizde olanı (Allah'ın size verdiği kitapları) tasdik eden bir (Resûl) geldiği zaman, ona mutlaka îmân edeceksiniz ve ona mutlaka yardım edeceksiniz" diye misak aldığı zaman, "İkrar ettiniz mi (kabul ettiniz mi?) ve bu ağır (ahdimi) üzerinize aldınız mı?" diye buyurdu. (Onlar da): "İkrar ettik (kabul ettik)" dediler. (Allahû Teâlâ): "Öyleyse şahit olun ve Ben sizinle beraber şahitlerdenim." buyurdu.

Burda Acikca bir RESUL gelecegini Vurguluyor yani NEBi degil yani Hz.MUHAMMED MUSTAFA s.a.v degil..Peki kim bu RESUL??Ayrica gelecek bu ZAT bir KiTAB getirmeyecek TASDiK eden diyor yani KURANi ve diger DiN KiTABLARiNi Tasdik edecek diyor, hal böyle olunca malum DiN Hocalar TEVRATi Okumayin iNCiLi Okumayin diyor degistirilmis diyor ozaman TASDiK eden Hz.MUHAMMED MUSTAFA s.a.v ise neden DiN HOCALARi sakin Tevrati ve iNCiLi okumayin diyor??Ayrica NEBi ve RESUL manasi KURAN“da cok farkli isliyor NEBi (Peygamber) demektir ve RESUL (Tasdik eden) örnek Hz.DAVUD a.s Peygamber idi ama Hz.SüLEYMAN a.s bir RESUL görevini yapar cünkü KiTAB Ehli olan PEYGAMBER olur fakat Kutsal Kitabi aciklayan ve TASDiK edenler RESUL olur, buarada yukardaki Ayet aciklamasini simdi herkes dikkatlice baksin AHZAB Suresi bizlere ne diyor AL-iMRAN Suresi Hakkinda.

İSLAM Dininin bugünkü öğreticileri (iLAHYATCiLAR) Fihki Alimleri diyorlar ki: "Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) Efendimiz Son NEBi idi ama aynı zamanda da Son RESUL'dü. Artık Peygamber Efendimiz Hz.MUHAMMED MUSTAFA s.a.v“den sonra ne NEBi ne de RESUL gelmeyecektir. O son NEBi ve Son RESUL'dür. Yani ondan sonra gelecek olan bir RESUL, bir MEHDi (a.s) hiçbir zaman olmayacaktır." diyorlar kusura bakmasinlar iMANLARiN“dan Sühpe ederim!

Bu Ayet AL-iMRAN Suresi 81.Ayet Hz.MEHDi a.s Varlığının kesin delilidir. Bu iddianın sahipleri yani Peygamber Efendimiz Hz.MUHAMMED MUSTAFA s.a.v“den sonra RESUL“de, NEBi“de gelmeyecektir, diyenler bir sözlerinde "NEBi gelmeyecektir" sözlerinde tamamen Haklıdırlar sözümüz Yoktur, gerçekten Kuran“da RESULLERiN Sonuncusu'dur, demiyor, NEBiLERiN Sonuncusu'dur diyor.Hem T.C DiYANET BAKANLiGi Tarafindan Türkce Meali yapilan Tefsirlerde cok Yanlislar ve hatalar vardir.

AL-iMRAN Suresi Ayet.81 Tasdik edici bir baska KURAN Ayetini acikliyorum sizlere Ahzap Suresinin 7. Ayetinde Allahu Teala buyuruyor ki:

KURAN Ahzap Suresi Ayet.7
وَإِذْ أَخَذْنَا مِنَ النَّبِيِّينَ مِيثَاقَهُمْ وَمِنكَ وَمِن نُّوحٍ وَإِبْرَاهِيمَ وَمُوسَى وَعِيسَى ابْنِ مَرْيَمَ وَأَخَذْنَا مِنْهُم مِّيثَاقًا غَلِيظًا

Latince Okunusu:
Ve iz ehaznâ minen nebîyyîne mîsâkahum ve minke ve min nûhın ve ibrâhîme ve mûsâ ve îsebni meryeme ve ehaznâ minhum mîsâkan galîzâ(galîzan).

Türkce Okunusu:
O zaman ki; Biz, nebîlerden onların misaklerini almıştık. Ve senden ve Hz. Nuh'tan ve Hz. İbrâhîm'den ve Hz. Musa'dan ve Meryemoğlu Hz. İsa'dan ve onlardan ağır bir misak aldık.


"O misakte Sen de vardın." Bunun manası Peygamber Efendimiz Hz.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v) de ALLAH'ın hitap ettiği NEBiLERiN içindedir. Ve bütün Peygamberlerden sonra gelecek olan RESULUN işaretine dikkat edin. O'nun NEBi olduğuna dair Allahû Tealâ hiçbir işaret vermemiş, sadece onun RESUL olduğunu söylüyor. Çünkü Peygamber Efendimiz Hz.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v) NEBiLERiN (Peygamberlerin) Sonuncusu'dur. O'ndan sonra geleceğine göre NEBi olması mümkün değil. Allahû Tealâ da bu sebeple açık ve kesin bir şekilde, o gelecek olanın NEBi olmadığını, RESUL olduğunu söylüyor Hakikati saklamak nekadar dogru iLAHYATCiLARA Sormak lazimdir YASAR NURi ÖZTÜRK, ABDüLAZiZ BAYiNDiR, NiHAT HATiPOGLU, MUHAMMET NUR DOĞAN, ve NUR CEMAATCi gecinen bazi RiSALE-NURCU Hocalara gelsin!!Önemli olan Profesörlük Diplomasi degildir KURAN“i iyi bilmek LEDüN ilmine Vakif olmaktir Hz.MUHAMMED MUSTAFA s.a.v Peygamber Efendimiz OKUMA ve YAZMASi Yoktu ama DüNYA degil tüm ALEM biliyor onun Efendi oldugunu birazda Siz EFENDi olunda iSLAM Toplumu size deger versin!

Hz.MEHDi a.s Yoktur efendim Yalandir inanmayin birde Utanmadan MEDYALARDA cikip Hz.MUHAMMED MUSTAFA s.a.v Mucizeleri yoktur deyip HALK“in Beynini Yikamaktan baska bisey yaptiklari Yok T.C DiYANET BAKANLiGiNA Sormak lazim bunlara DiPLOMAYi Kim veriyor HAKiKATi-MUHAMMEDiYE“yi inkar edenler Bizden degildir ayrica NUR CEMAAT icinde sözde FETULLAH GüLEN ismi adi altinda RiSALE-NUR Kitabini iLAHLANDiRMAK ve KURAN Kitabindan daha Yüce göstermek bir VATiKAN Operasyonudur NUR CEMAATiNE sormak lazim KURAN“mi Büyük yoksa Risale-Nur“mu herkes akilli olsun Dünya cikarlari icin KURANi satmasinlar??TüRK Halki Uyansin ve Hz.MEHDi a.s gerceklerini bilsin bu durumlarda kim böyle bir iddia ederse Hz.MEHDi a.s Yoktur derse bu Aciklama yaptigim KURAN Ayetlerini göstersinler, Peygamber Efendimiz (s.a.v)‘den sonra RESUL gelmez, diyorsa, ona bu iki grup Ayeti gösterin ve o zaman görecektir ki, Allahû Tealâ'nın bahsettiği, açık bir şekilde ortaya koyduğu, bütün Peygamberlerden sonra gelecek olan bir RESUL vardir ve inkar edilemez, KURAN“da mevcuttur ve Dünya üzerinde de şu anda RESUL yaşamaktadır.


Elmali Ali
Twitter adresim : @RUHUAZAM2012

Hiç yorum yok: