7 Nisan 2013 Pazar

ELMALI ALi HAFTALIK BURÇ YORUMLARI ( 08 – 14 Nisan 2013 )


ELMALI ALi HAFTALIK BURÇ YORUMLARI ( 08-14 Nisan 2013 )

KOÇ
Bu hafta işlerinize yoğun olcak ve herşeye bir Karar vereceksiniz.Fakat Hirs yapmayn Ruh yapiniza dikkat edin cünkü malum Enerji yapiniz dengesiz buaralar.Ailevi ilişkilerinizde, ve Aşk olaylarinda cok daha zarif ve sag duyulu olun, yakinda bi Davet üzerine bi yerlere gidebileceksiniz. Artik eski Sayfalari kapatin önünüze bakin.Siz güclüsünüz ve basaramayacak asla hicbirseyiniz yok rahatsız eden Olaylara dur deyin mesafe koyun çözün.Cinselikte partnerinize sohbet ederken sözlerinize dikkat edin agir sözler Ayiriliklara yol acar bu Aylarda C ve E Vitamini almayi unutmayin Sağlığınızı dikkat verin ve kendinizi önemseyin.

BOĞA
Bu hafta Bütçe planlama ve parasal işlerle ilgilenmek için çok uygun..Özellikle çalışma yaptiginiz iş yerinde farkli yükselme bekliyor sizi Sevinme vakti.Ayakları yere basan, istikrarlı, gerçekçi şekilde tepki veren kişi olmaya bakin.Hatta tepkileri o kadar üzerinize cekin herkes bilsin sizi.Boğazınızı ve solunum yollarınızı üşütmemek için ekstra korunmalısınız.Bu hafta size Huzur ve uyum hakimdir ve tabiki Aşk olayinda Partneriniz ile birlikte gelecek planları yapmak için uygun dönem. Ay’ın Boğa burcunda olduğu günler evlilik için en ideal günlerdir. İlişkilerde güclü olmayi bilin.

İKİZLER
Bu hafta iş ve parasal ortamınızda cok güclü ve güzel günler bekliyor yogun olacak bazi teklif alacaksiniz. Hemen her konuda söyleyecek bir sözünüz olmasin sabirli ve azimli olmayi ögrenin.Kıpır kıpır, zeki, meraklı, her şeyle ilgili Ruhsal bir hal alacak sizi ayrica Romatizma problemi olacak Ayaklarinizda bugünlerde biraz daha dikkatli olmali bence.Aile ve ilişki yapilanmasi gerekli sanirim cevrenizde destek almanin zamani geldi.

YENGEÇ
Bu hafta İş ve parasal konularda güzelikler var sanirim Cevreden İş Dostlariniz size güven verecek bonus olarak İş teklifleri ve Para akisi var.Bu hafta sizi daha cok Sosyal Aktivitelere odaklı olacaksiniz.Bedenimiz bu günlerde karbonhidrat tüketmeye daha elverişlidir Ağir Yağli yemeklerden uzak durun, size süpriz olarak Misafir gelecek hemde hic beklemedik yerden. Aşk Hayatinizda güzelikler ve illerleme var ama Üclü kisilere dikkat edin İlişkinizi dillendirmeyin.

ASLAN
Bu hafta dikkat edin tüm Gözler sizin üzerinizde olacak ve dramatik veya tiyatral bir şekilde duyguları göstermeyin kimseye olabildiği gibi saf ve temiz olun, ağırbaşlılıkla "son sözü" söyleyen kişi siz olun.Bu hafta iş konusunda karrieriniz yaratıcılıkla alakalı cok büyük verim alacak Patronunuz ile görüsme yapacaksiniz ve bugünlerde daha verimli Pozitif olmaya bakin harikalar olacakdır.Bu hafta Saglik konusunda sizin daha cok dikkatli olmaniz lazim Çünkü bitkilerin öz suyu ile Banyo yapmak ve taze Meyva yemek C ve B1 Vitamini depolar size. Bol bol sıvı ve taze Süt tüketmelisiniz.Aşkta partneriniz cok telefonlariniza cevab vermeyebilir yada orali olmayabilir bu sizi sevmiyor anlamina gelmiyor sadece Sabir gösterin mutlak Sevgi zuhur edecektir.

BAŞAK
Bu hafta İş buluşmaları yogun olacak fakat size gelen teklifleri iyi degerlendirin, ayrica toplantılar ve çalışma sisteminiz degisecek rahat olacak bir döneme giriyorsunuz, finansal konularla ilgili planlama yapılabilir Mülkiyet ve Ev yatirimina girebilirsiniz.Saglik durumunuzda büyütmeye gerek olmayan ufak rahatsizliklari bosverin bol bol Kalsiyum ve Karbonhidrat maddesi tüketin.Bu hafta Aileniz ile ilişkilerde daha çok mesafe gözleyin sanirim büyük Kararlar alinacak Aile meclisinizde, sessiz ve kritik bir dönem olabilir bu yüzden sabirli olun herseyi biliyorum havasina girmeyin. Aşk hayatinizda Güvenilir ve beklenti içeren konuşmalar uygun değildir erteleyin bu fikirlerinizi. Sorunlar çözülemezse biraz daha bekleyin.

TERAZİ
Bu hafta Aklı havalarda, özlemlerle dolu, hassas, kolay etkilenen ve bu etkileri hemen içselleştiren bir yapılarıniz olacaktir fakat bu Ruhsal durumunuzu gecin. Rüyalarının insanını arayan, rastgele yaşayan olmayin realist yani gercekci olun.Bu hafta besin değeri olarak yağ bedenimiz için tehlike Alarmi sesi duyulabilir ve bugünlerde Yağ içeren Gıdaları aşırıya kaçmamayin.Bu hafta Aşk ve ilişkiler ön planda olur güzel Enerjik bi Boyutsal haftaya giriyorsunuz. Romantik ilişkiler için çok uygundur gelen teklifleri degerlendirin. İlişkileri bitirmek ya da geliştirmek sizin elinizde“dir.

AKREP
Siz siz olun sakin Duygusal yada saf olmayin hakkinizi almayi unutmayin iş konularında ve ortakliklarda karari 2 defa düsünmekte fayda var.Siz daima kendi benliğinize değer vermelisiniz ve kimseyi beklemeden kendini sevmeyi öğrenmelisiniz cünkü tek olarak güclüsünüz.Bu hafta diet yapmanin vakti Kepek Ekmegi ve patates püresi ile coban salatasi vaktidir.Bu hafta Aşk hayatınızda keskin kararlar alabilir cevrenizde biraz kalb kirabilirsiniz dikkatli olmak gerek Benlik egosu ile degil daha merhametli olun tavsiyemdir size.

YAY
Bu hafta Abartılı olmaya ve bir kendini beğenme duygusuna, başkalarını yönetme ve yönlendirme hevesine girmeyin yoksa Kalb kirilmasi yasayabilirsiniz.Bu hafta sizi keyifli ve kuru bir atmosfer bekliyor ayrica iş ve kariyer alanızda cok farkli güzelikler olacak Parasal durum biraz sorun olacak ama cevreden yardim gelecek merak etmeyin.Kendinize dikkat edin Soguk alginlik ve bel agrisi gecirebilirsiniz.Bu hafta Aşkta cok verimli almayabilir bi baska haftaya atabilecek kararlar verebileceksiniz size tavsiyem acele etmeyin bekleyin.

OĞLAK
Bu hafta iş ve cevresel kararlar alabilir kendinize yeni Sayfalar acabilir ama karmasik bir Ruh halinize bürünebilirsiniz, bunlardan hemen kurtulmak için daha fazla disipline olmak ve kendine daha fazla baskı yapmak yoluna bazi hedeflerinize yakin kilabilir sizi. Özellikle cilt ve tırnak bakımı hem başarılı sonuçlar verir, hem yararlı olur Pozitife olursunuz Vucud yapinizda C Vitamini eksikligi olabilir Bacak ve eklem agrilari tutabilir dikkatli olun.Bu hafta size yine sans gülecek Aşk olaylarinda degisimler ve güzelikler var biri gider biri gelir havasi esecek Azimli olun ve bekleyin.

KOVA
Bu hafta cok yogun iş bağlantıları kurmakta zorlanabilirsiniz,genellikle yoğun duygulardan ve fiziksel bedenin kısıtlığı duygusundan dolayi size gelecek Teklifleri cok agir sekilde degerlendirmeye alacaksiniz ama acele edin.Kendinizi yanliz hiss etmeyin sizi seven Dostlar ve Aileniz var bazi kararlar sizi üzüyor olabilir ama mantikli ve diyaloglar icine girin yanliz degilsiniz.Saglik duruma dikkat edin Ruhsal ve Fiziksel yorgunluk icine gireceksiniz Kusburnu cayi ve Lavanta banyosu iyi gelecek size.Bu hafta Aşk ve ikili iliskilerinizde hareketlilik var ama karsi tarafi kirmayin o sizi cok seviyor mutlak deger verin.

BALIK
Bu hafta Yaşadığın somut Dünyada kendini artik cikart daha gercekci bir Alem seni bekliyor İş ve parasal olaylarinda daha cok Sezgisel ve Mistik olaylarini ön plana cikart.Herseferinde Anlaşılmaz ve alıngan olayin cünkü hareketiniz size gelen firsatlari teper.Bu hafta cevrenize ve Aile baglariniza daha cok zaman ve önem verin empati olarak davranmayin onlar sizi seviyor sizde barisik olun kendiniz ile.Bu hafta Aşk ve ikili iliskilerinizde dikkatli olun seviyorsaniz aciklayin yoksada bosuna vakit harcamayin yoksa üzülürsünüz.

Hiç yorum yok: