11 Nisan 2013 Perşembe

Astroloji 10.Nisan 2013 itibaren Yeni AY Döneminde 12 BURCLAR...



Astroloji gücü ve dengeleri kendimizde göstermek icin verilmis bir Nimettir Yüce Rabbim tarafindan.Kader ve Astroloji Ayni Kavramdadir..FAL ile alakasi Yoktur ASTROLOJi Yolun ve Amaçlarımıza ulaşabilmek için dogru yerde olmak ve güzelikleri yasamak icin vardir, doğru Hakikati bilmedigimiz icin ASTROLOJi bi Fal yada Seytani inanc degildir Yüce RABBiMiN Kuran"da bize verdigi bir nevi Yol gösterendir tipki Hz.iDRiS a.s Peygamber gibi. Astroloji Sezgisel ve idrak Menfezlerimizi daha öz verili bir hale getirebilir. Astroloji Dünyasi icin Yeterki dogru Ebced hesablari ve Gezegenlerin Zaman dilimini iyi bilmek gerek ayrica Astroloji yani SiMYA ve KEVKEB Yolunda  yararlanmak gerek su gercegi bilelim tipki GüNES“in AY ile beraber DüNYA“ya verdigi Destek gibi...Ama Unutmayin Yildizlar ve Gezegenleri bir iLAH amacli Kullanmak degildir hedef onlardan Feyz ve ilham almaktir..





Yeni AY döneminde KOÇ Burcu (21 Mart-20 Nisan)

Nisan ayında Yeni AY size Güzelik ve Huzur verecektir sevgili Koçlar. O yüzden iyi değerlendirin bence harika enerjiler de sizi sarıyor Koç Burcu Yeni bir Boyutsal elemente girecek Huzur ve Sevgi geliyor Bereket ile geliyor ,herşeye bir Karar vereceksiniz.Fakat Hirs yapmayn Ruh yapiniza dikkat edin cünkü malum Enerji yapiniz dengesiz buaralar.Ailevi ilişkilerinizde, ve Aşk olaylarinda cok daha zarif ve sag duyulu olun bu güzel baglantilari koparmamak icin devamli ALLAHüMME YA VEDUDUL LATiF 345 defa Okumaniz fayda verecektir size ve büyük çıkış var iS Kapilarinda, taze başlangıçlar yapmak için güclü olun asla pes etmeyin Yeni AY size huzur getirecek Mutluluk getirecek fakat Hayatınızı değiştirmek için tam zamanıdır.yaşanacak ani sürprizlere karşı (bazen olumlu bazen olumsuz) hazırlıklı olmak gerekir ve 1 Ekmek ve 1 Süt SOKAK HAYVANLARiNA vermeniz neler kazandiracaktir size ve Insan olarak Sahip cikmali destek verin Hayir islemek sizinde Hakkiniz belki bu belalar bu Sadak ile kalkar üzerinizde  .Yeni Kararlarda Ev yada Araba Kredi kullanımızda ve bankalarla olan işlerde zorluklar yaşanabilir pes etmeyin tek Basvuru degil size Mutluluk getirecek cok Bankalar ile calismaktir bu nedenle ZüMRüT yada YAKUT Tasi bir Yüzük islerinizi Hizlandiracaktir bu işlerinizde bu Yıl daha dikkatli olmalısınız Sabirli olun iyi olacaktir. ASK hayatinizda değişim söz konusu veya var olan ilişkinizi gözden gecirin ve yeni fırsatlar var Teklifler gelecek Kismet olarak güçlü kişilerden destek alacaksınız Maddi yönden ama pes etmeyin asla Güclü temsilci Ruha sahipsiniz artik. Artik eski Sayfalari kapatin önünüze bakin.Siz güclüsünüz ve basaramayacak asla hicbirseyiniz yok rahatsız eden Olaylara dur deyin mesafe koyun çözün.Cinselikte partnerinize sohbet ederken sözlerinize dikkat edin agir sözler Ayiriliklara yol acar bu Aylarda C ve E Vitamini almayi unutmayin Sağlığınızı dikkat verin ve kendinizi önemseyin.





Yeni AY döneminde BOĞA Burcu (21 Nisan-21 Mayıs)

Yeni AY döneminde İkili ilişkileriniz sınavdan geçecektir Gerginlik olabilir ama gecici olacak bunlar eger bu Olaylarin Kötü gecmesini istemiyorsaniz Ya MELiKUL KUDDUS 845 defa Okumaniz lazim 3 Gün boyunca Yeni AY dönemi itibaren. Sağlığınıza oldukça özen göstermeli, beslenmenize ve uyku düzeninize dikkat etmelisiniz Uyku Rahatsizligi icin LAVANTA ve PAPATYA Caylarina yönlenmeniz lazimdir ayrica Gece 100 defa BESMELE cekmeniz Sifa verir size Yeni AY döneminde 1 Ekmek ve 1 Süt SOKAK HAYVANLARiNA vermeniz neler kazandiracaktir size ve Insan olarak Sahip cikmali destek verin Hayir islemek sizinde Hakkiniz belki bu belalar bu Sadak ile kalkar üzerinizde  .Yeni dönemde özellikle çalışma yaptiginiz iş yerinde farkli yükselme bekliyor sizi bu yüzden NAZAR"a karsi Korunmak icin KUDRETNARI Macunu tüketmek lazimdir ayrica Sevinme vakti yakindir.Unutmayinki ayakları yere basan, istikrarlı, gerçekçi şekilde tepki veren kişi olmaya bakin Yoksa Ezilmeye muhtac olursunuz. Maddi kazancınız dillendirmeyin kendinizi hor görmeyin öz Güven gelsin , yatırımlarınızı veya Finansal gelirlerinizi büyütebilirsiniz sadece Mantikli hareket edin. Beklediğiniz veya beklemediğiniz bir yerden elinize bir Miras yada Mülkiyet geçebilir.Yeni AY dönemi itibaren yakın çevrenizden ve iş arkadaşlarınızdan Maddi ile Manevi destek görebilirsiniz bu yüzden ARAGAONiT Taşı yaninizda olsun Enerji olarak. Kendinizle baş başa kaldığınızda zihninizde oluşan Negatifleri Temiz Boy Abdesti ile 2 Rekat Sükür Namazi kilin ve GüL Suyu ile Yüzünüze masaj edin ayrica Yeni AY’ın Boğa burcunda olduğu günler Evlilik yada Kismet için en ideal günlerdir. İlişkilerde güclü olmayi bilin.




Yeni AY döneminde İKİZLER Burcu ( 22 Mayıs- 21 Haziran)

Yeni AY süreçinde şans sizden yana gibi görünse bile pes etmek yok Gayret icinde olun ve ilgilenin herseyiniz ile cevre Dostlarinizdan yardım alin cekinmeyin iS Kapilari gelse bile muhakkak bir kez de siz kontrol etmelisiniz tamam iS buldum deyip güvenmeyin, eger zorluk cekiyorsaniz Ya ALLAHU YA SERiU 1000 defa Okuyun ve öylece iS Basvurusuna gidin. Yeni AY döneminde Cevreniz ve Hayatinizdaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz bunlari önemsemeyin daha Hayirli olacaktir bunun icin AKiK ve KRiZOPRAZ Taşı yaninizda olsun Negatifi yok eder ve 1 Ekmek ve 1 Süt SOKAK HAYVANLARiNA vermeniz neler kazandiracaktir size ve Insan olarak Sahip cikmali destek verin Hayir islemek sizinde Hakkiniz belki bu belalar bu Sadak ile kalkar üzerinizde . Aynı şekilde sağlığınıza karşı da titiz olmalısınız Cok Meyva ve Süt tüketmek sizin icin daha güzel olacaktir ZAYiFLAMA Vakti geldi BiBERiYE ve FUNDA Cayini tüketin 14.Gün boyunca. İş hayatında artan sorumluluklar aldanmayin güclü olun Yüksek Enerji ile Pozitifliginizi kaybetmeyin ozaman daha başarılı olcaksiniz çok fazla Yapacaklarinizi dillendirmeyin ve Ruhsal yapinizi dağılmamaya özen göstermelisiniz Güclü bir Yeni AY geliyor ve Maddi kazancınız oldukça yükselecek korkmayin. Aileden ve iş ortağınızdan gelecek bir gelir söz konusu ama büyütmeyin gözünüzde.Yeni AY döneminde Aşk olayinda güzelikler ve Huzur olacak Mutlu olacaksiniz..Misafiriniz olacak Evde..




Yeni AY döneminde YENGEÇ Burcu (22 Haziran-22Temmuz)

Yeni AY dönemi ile birlikte 24 yılda bir gelen olumlu, kısacası şanslı bir Boyut kavramina giriyorsunuz SEZGiLERiN ve HiSSLERiN Acilmasi demektir artik güclü olacak cevrenizi kendinize baglayacaksiniz ve devamli Ya MUHEYMiNUL LATiF 745 defa diye Okumanizi yapin bu gücü elde etmek icin. Yeni AY dönemi itibaren şimdiye kadar yapmak isteyipte yapamadığınız işleri gerçekleştirebilirsiniz iS ve HUZUR Kapilari esecek El-CUNUB Rüzgari gibi eseceksiniz Yeryüzünde.Yeni AY dönemi size SAFiR ve AMETiS Taşı yaninizda olsunki İş teklifleri ve Para akisi varolsun güclenme vaktidir artik.Bu hafta sizi daha cok Sosyal Aktivitelere odaklı olacaksiniz 1 Ekmek ve 1 Süt SOKAK HAYVANLARiNA vermeniz neler kazandiracaktir size ve Insan olarak Sahip cikmali destek verin Hayir islemek sizinde Hakkiniz belki bu belalar bu Sadak ile kalkar üzerinizde.Bedenimiz bu günlerde karbonhidrat tüketmeye daha elverişlidir Ağir Yağli yemeklerden uzak durun bu yüzden size AYRIKOTU MACUNU tavsiye ediyorum Sifa verir Enerji verir, size süpriz olarak Misafir gelecek hemde hic beklemedik yerden. Aşk Hayatinizda güzelikler ve illerleme var buna NAZAR degmemesi icin Ya HAYYUL Ya KAYYUM 200 defa Hergün okuyun ve iki Avucunuza üfleyin Yüzünüzü mesh edin ama Üclü kisilere dikkat edin Dillendirmeyin herseyinizi ve İlişkinizi dillendirmeyin birazcik Sirr saklayin yoksa Hüsran oluyor beraberliginiz.Sizin KREDi cekme düsünceniz var böyle bir şey söz konusu olursa Temmuzdan itibaren hayata geçirin ki her şey daha da yolunda gitsin. Kişisel gelişim yolculuğunuzda manevi boyutta ilerleyebileceğiniz icin YA ALLAH YA RAHMAN iki Esmayi 2000 defa Hergün okuyun ve bir yıl olacağı için önemli kararlarda iç sesinize güvenin rahat olun.




Yeni AY döneminde ASLAN Burcu (23 Temmuz-23 Ağustos)

Yeni AY dönemi itibaren iS konusunda Karrieriniz yaratıcılıkla alakalı cok büyük verim alacak is yerinizde Patronunuz ile görüsme yapacaksiniz etkili olmasi icin YA ALiYYUL NAKi  215 defa Hersabah okuyun Koruma ve Kudret sahibi kilar sizi bu Esmaul-Hüsna ve girecegimiz Yeni AY döneminde daha verimli Pozitif olmaya bakin harikalar olacakdır sakin pes etmeyin ufak bir sorun cikarsa önünüze devamli KANTARON Cayi tüketilmelidir Hergece. Her hangi bir gurup, dernek, kulüp üyeliği içinde yer alabilir diğer alandaki fuarlara da katılabilirsiniz ve unutmayin 1 Ekmek ve 1 Süt SOKAK HAYVANLARiNA vermeniz neler kazandiracaktir size ve Insan olarak Sahip cikmali destek verin Hayir islemek sizinde Hakkiniz belki bu belalar bu Sadak ile kalkar üzerinizde. İş anlamında ufkunuzu oldukça genişletebilecek bir dönemdesiniz Size Yeni AY Pozitif ve Huzur getirecek Aile ortaminiza ve İş yerinize.
İş yapacağınız kişilerle aranızdaki mesafeyi iyi ayarlamanız gerekiyor Dostluk ayri Ticaret ve Rizzik ayridir unutmayin cok fazla muhabet tez ayrilik getirir bu yüzden MERCAN ve KAPLANGöZü Taşlı Yüzük yada Kolye sizi Korumaya alacaktir NAZAR ve HASED Bakislara karsi  .Yeni AY dönemi itibaren kendinizi Beden, Ruh ve Zihin olarak daha iyi hissedeceğiniz bir zaman gireceksiniz. Aşkta partneriniz cok telefonlariniza cevab vermeyebilir yada orali olmayabilir bu sizi sevmiyor anlamina gelmiyor ozaman Ya VEDUD Esmasini degil YA ALLAHU YA MUCiB 445 defa okunmalidir Her Mahlukat emirinize girecektir Sevdiginiz dahil ve sadece Sabir gösterin mutlak Sevgi zuhur edecektir...



Yeni AY döneminde BAŞAK Burcu (24 Ağustos-22 Eylül)

Bu gelecek Yeni AY dönemi var olan tüm Hastaliklarinizi yok edecek ve Negatif konulara ve yakın çevrenize karşı bakış açınız değiştirecektir buna tanik olmak icin YA KUDDüS YA LATiF Esmalarini 180 defa Hergün okuyun ve bu alanda kendinizi mutlu göreceksiniz. İkili ilişkiler ve ortak çalışmalarda dikkatli olun kimseye Güvenmeyin Paraniza ve Size yazik olabilir bunlari engellemek icin SAFiR ve OPAL Taşlı Yüzük almanizi tavsiye ediyorum,Yeni AY döneminde Aşk alaninda aldatılma Vesvese duygusu ve yanılmalara fazlasıyla açıksınız bazi şeylere Kafanizi takmayin ve oluruna birakin daha Olumlu olacaktir ve unutmayin 1 Ekmek ve 1 Süt SOKAK HAYVANLARiNA vermeniz neler kazandiracaktir size ve Insan olarak Sahip cikmali destek verin Hayir islemek sizinde Hakkiniz belki bu belalar bu Sadak ile kalkar üzerinizde .Yeni AY döneminde Ailenizden Mutluluk olacaktir ve işinize olumlu destek var cevreden. Bu dönem Sosyal yaşam ve iş yaşamında büyüme ve iyileşme var NAZAR"a gelmemek icin LAVANTA Bitkisi ile Banyo yapin Huzur verecektir size Geceleri.Yeni AY dönemi itibaren sorunlar çözülemezse biraz daha bekleyin BAŞAK Burcu etkilenen cok cabuk Burc enerjisine sahip Ama güzel olacak pes etmeyin.




Yeni AY döneminde TERAZİ Burcu (23 Eylül-23 Ekim)

Yeni AY dönemi size 4 yıl çok zorlu gecen bir süreçin tekrarini Güzel sekilde hediye edecektir, bu yıl yaşayacağınız Güzelikler ile önceki olaylar gibi geçen yillar kadar zorlu olmayacak, rahat bir döneme girdiğinizi yavaş yavaş göreceksiniz bunu hiss etmek icin YA HABiRUL LATiF 745 defa Hergece Yatmadan önce okuyun göreceksiniz size gelen isaretleri Mutlu olacaksiniz. Yeni AY dönemi itibaren en fazla düşüneceğiniz ve söyleyeceğiniz şey ” çok yoruldum “ olacak, buna rağmen Mutlu olacaksiniz yeterki siz 1 Ekmek ve 1 Süt SOKAK HAYVANLARiNA vermeniz neler kazandiracaktir size ve Insan olarak Sahip cikmali destek verin Hayir islemek sizinde Hakkiniz belki bu belalar bu Sadak ile kalkar üzerinizde .Eviniz veya işyeriniz değişebilir Bankalar ile arayis icinde olacaksiniz ve bunu basarmak icin NURUN NUBUVET Duasini 24 defa okuyun hergün, bugünlerde Yağ içeren Gıdaları aşırıya kaçmamayin ve HARNUP TOZU tüketin Sifa verecektir.Bu gelecek Yeni AY döneminde Aşk ve ilişkiler ön planda olur güzel Enerjik bi Boyutsal haftaya giriyorsunuz ve yükselişe geçebilirsiniz Mutlu olacaksiniz bu Huzur bozulmasin diye ONiKS ve AKUAMARiN Taşlı Yüzük takmalidir. İkili ilişkilerde de hassas bir dönemden geçtiğinizi unutmamalısınız pes etmek yok Yola devam.Romantik ilişkiler için çok uygundur gelen teklifleri degerlendirin. İlişkileri bitirmek ya da geliştirmek sizin elinizde“dir.




Yeni AY döneminde AKREP Burcu (24 Ekim-22 Kasım)

Yeni AY döneminde kendinize asla zorlu bir sürece girdiğinizi hiss etirmeyin bunu yaparsaniz herseyiniz terse dönebilir bunun icin YA MUiZU Celle Celaluhu 298 defa Okumak hergün size Yol gösterecektir.Yeni AY döneminde Maddi ve Manevi alanda yapacağınız bir  işi oldukça iyi düşünmek ve ona göre hareket etmelisiniz güzel 2 Haber alacaksiniz iS kapisi olarak Huzur bulacaksiniz bunlarin devam etmesi icin 1 Ekmek ve 1 Süt SOKAK HAYVANLARiNA vermeniz neler kazandiracaktir size ve Insan olarak Sahip cikmali destek verin Hayir islemek sizinde Hakkiniz belki bu belalar bu Sadak ile kalkar üzerinizde.Yeni AY döneminde Saglik icin Kepek Ekmegi ve Patates püresi ile coban salatasi vaktidir ve BAMYA Cicegi Cayi icmenin vaktidir ve şunu bilmeliyiz ki zorluklarla mücadele etmezsek güçlenemeyiz Ruh Sifa almali.Bu Yeni AY dönemi bedensel ve ruhsal sağlığınıza dikkat etmelisiniz bunun icin ARAGONiT ve AKiK Taşlı Yüzük yada Kolye almalidir .Yeni AY ile beraber Aşk hayatınızda keskin kararlar alabilir cevrenizde biraz kalb kirabilirsiniz dikkatli olmak gerek Benlik egosu ile degil daha merhametli olun tavsiyemdir size Güzel KiSMET ve Yüzük olayiniz olabilir.




Yeni AY döneminde YAY Burcu (23 Kasım-21 Aralık)

Yeni bir dönem ile gelen Yeni AY size Maddi durumu daha etkili güzel edecektir ve gelirimi daha iyi hale nasıl getirebilirim? diye kafanizi yormayin Size güzel Kapilar acilacak bunlari hizlandirmak icin ALLAHUMME LATiFU RAHMAN 100 defa okuyun sorunuzun cevabı için bu Esmaul-Hüsna oldukça önemli olacak.Size Yeni AY döneminde keyifli ve kuru bir Atmosfer bekliyor ayrica iş ve kariyer alanızda cok farkli güzelikler olacak bunlarin devami olmasi icin 1 Ekmek ve 1 Süt SOKAK HAYVANLARiNA vermeniz neler kazandiracaktir size ve Insan olarak Sahip cikmali destek verin Hayir islemek sizinde Hakkiniz belki bu belalar bu Sadak ile kalkar üzerinizde ve Özellikle Ruhsal sağlığınıza ve NAZAR"i kaldirabilirsiniz veya DUMANLI KUVARS veya LAPiS LAZULi Kolye takmaniz sifa verir size.Bu dönem kişisel gelişim teknikleri ( Dua, Sabir , Salat, Zikir, meditasyon, Kuantum, Sifa arınma ) içimize dönece ğimiz bu tarz çalışmalara daha fazla öncelik vermeliyiz.Yeni AY döneminde Aşkta cok verimli almayabilir bi baska haftaya atabilecek kararlar verebileceksiniz size tavsiyem acele etmeyin bekleyin cünkü bolluk ve bereket gelecek Sizlere..Vitamin olarak size ZENCEFiL Cayi tavsiyemdir..




Yeni AY döneminde OĞLAK Burcu (22 Aralık-20 Ocak)

Yeni bir döneme gireceksiniz Yeni AY size Huzur ve Bereket getirecek Uzunca bir süredir köklü bir değişim içinde olmak istiyorsunuz ya işte size firsat devamli YA SERiU YA KAVi 145 defa okuyun bu sizi Hedefinize götürecektir, artık hiçbir şey eskisi gibi değil cünkü yeni iS kapilari ve Dostluklar gelecek bolluk ve bereket dönemine gireceksiniz. Yaşamınızda bir sürü Olumsuzluklari yok etmek icin sadece akılcı düşünerek ve 1 Ekmek ve 1 Süt SOKAK HAYVANLARiNA vermeniz neler kazandiracaktir size ve Insan olarak Sahip cikmali destek verin Hayir islemek sizinde Hakkiniz belki bu belalar bu Sadak ile kalkar üzerinizde ozaman değişime hazir olunuz hersey güzel olacaktir. Bu yıl iş arkadaşlarınızdan, dost ve yakın çevrenizden yana çok şanslı olcaksiniz Maddi ve Manevi destek yolar acilacak. Ani bir kararla Evinizi veya yaşadığınız şehri değiştirebilirsiniz cünkü Yeni iS Kapisi sizi oraya götürecektir bu Huzurun kalici olmasi icin SEDEF ve UNAKIT Kolye takmaniz güzel Yol acar size.Sizin Vucud yapinizda C Vitamini eksikligi olabilir Bacak ve eklem agrilari tutabilir dikkatli olun bunu önlemek icin EGiRKöKü Cayi ve PAPATYA Cayi icmelisiniz.Bu hafta size yine sans gülecek Yeni AY size Aşk olaylarinda degisimler ve güzelikler var biri gider biri gelir havasi esecek Azimli olun ve bekleyin...




Yeni AY döneminde KOVA Burcu (21 Ocak-18 Şubat )

Yeni bir AY dönemi size Pozitif bir Enerji artışı olcak,bazi zorluklarla olabilir ve mücadele yolunda pes etmeyin ve üstesinden gelirseniz başarı sizinle olacak güclü olacaksiniz bunun icin SELAMiN KAVLEN MiN RABBiN RAHiM 100 defa Okuyun hergün.Size Yeni AY dönemi ile Sezgilerinizin oldukça yükseldiği bir boyut kapisi acilacaktir ve eger  1 Ekmek ve 1 Süt SOKAK HAYVANLARiNA vermeniz neler kazandiracaktir size ve Insan olarak Sahip cikmali destek verin Hayir islemek sizinde Hakkiniz belki bu belalar bu Sadak ile kalkar üzerinizde ozaman değişime hazir olunuz hersey güzel olacaktir, size iS kapilari olarak cok güzel Yolar acilacak ve finansal alanda gelirinizi yükseltmek için kullanmalısınız gücünüzü asla pes etmeyin 1 iS olmazsa digeri olacaktir Sabirli ve Takvali olun.Size güzel bir dönem ile gelen Yeni AY dönemi Sosyal yaşamınızın keyifli ve canlı olduğu bir zaman dilimi olacaktir pozitif olmak icin ZEBERCET ve APATiT Kolye tasimak fayda getirecektir, sizin Saglik durumunuz temiz ve yüksek olacak Ruhsal ve Fiziksel yorgunluk icine girebilirsiniz buyüzden KUSBURNU Cayi ve LAVANTA Banyosu iyi gelecek size.Bu hafta Yeni AY dönemi Aşk ve ikili iliskilerinizde hareketlilik var ama karsi tarafi kirmayin o sizi cok seviyor mutlak deger verin. Yakın çevre ile olan ilişkileriniz hassas bir dönemden geçecek...




Yeni AY dönemi BALIK Burcu (19 Şubat-20 Mart)

Bu Hafta fazla gergin olmayin Yeni AY dönemi size iS Kapilari acacak ve Huzur getirecektir Evhamli dönem olmamasi icin YA RAHMANUL KUDDUS 355 defa okumaniz lazim hergün Sifa verecektir Stress ve Gerginlik icin, umut ve arzularınızın daha fazla gerçekleşeceği bir süreç yaşayacaksınız Yogun iS ve DOST cevresi edineceksiniz.Yeni bir AY dönemi ile Emlak yada Mülkiyet degisime gireceksiniz ve Aile ilişkilerinden yana şanslı bir yıl olacak bunlarin devamli olmasi icin 1 Ekmek ve 1 Süt SOKAK HAYVANLARiNA vermeniz neler kazandiracaktir size ve Insan olarak Sahip cikmali destek verin Hayir islemek sizinde Hakkiniz belki bu belalar bu Sadak ile kalkar üzerinizde ozaman değişime hazir olunuz hersey güzel olacaktir , güçlü destek göreceksiniz BANKA Kredisi ile Araba ve Ev olayiniz olabilir tedbirli olun Muhasebenizi iyi yapin üzülmeyin sonra NAZAR"a gelmek istemiyorsaniz KRiZOKAL ve HAVLiT Taşlı Yüzük takmak size fayda verir .Bu hafta size Yeni AY dönemi ile Aşk hayatiniz düzelecek ve ikili iliskilerinizde dikkatli olmaniz gerekecek Seviyorsaniz aciklayin yoksada bosuna vakit harcamayin yoksa üzülürsünüz ayrica dillendirmeyin yapacaklarinizi Düsmanlariniz cok var etrafinizda Saglik olarak EBEGüMECi Cayini ve FUNDA Yapragini tüketin sifali gelecektir size .Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı sizden yana olacak bu yıl...



Elmali Ali e-mail: elmaliali1981@gmail.com 
Twitter adresim : @RUHUAZAM2012
Facebook adresim: http://www.facebook.com/elmali.ali

Hiç yorum yok: